Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

NOI MODIFICĂRI LA LEGEA EDUCAȚIEI. Amenzi uriașe dacă se intră așa într-o școală

Ştire online publicată Marţi, 19 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
O nouă lege legată de învățământul românesc a fost depusă în Parlamentul României. Legea stabilește faptul că "în instituțiile de învățământ este interzisă acoperirea feței cu orice material care împiedică recunoașterea fizionomiei, cu excepția situației de ordin medical".

Scopul acestei legi este combaterea violenței în școli, dar și prevenirea fenomenului terorismului. Cine nu se conformează nu va putea să aibă acces în școli, iar sancțiunile prevăd și amenzi de la 5.000 la 50.000 de lei.

26 de deputați și senatori au semnat un Proiect de Lege ce a fost depus la Camera Deputaților, proiect care reglementează accesul în instituțiile de învățământ având chipul acoperit.

Expunerea de motive a acestei inițiative legislative vorbește despre fenomenul violenței în școli, dar și despre fenomenul terorismului care, "deși absent în spațiul românesc, având în vedere contexul european, trebuie să reprezinte o îngrijorare foarte serioasă pentru legiuitor", scrie realitatea.net

Practic, noua lege ar urmă să interzică în instituțiile de învățământ burka, valul islamic sau alte modalități folosite pentru acoperirea fetei în scop religios, în același timp cu cagulă, masca de ski etc.

Părerea ta contează !
1
Harun al-Rashid
19 decembrie 2017
-2
O mare prostie !

Burka nu este periculoasa sub nicio forma , iar musulmanii iubeste romanii , mai ales romancele ! Ce va faceti in schimb cu mascatii astia de Dragnea , Tariceanu , Pop , Abramburica , Tudose , Ciordache s.a. de la PSD-ALDE ?

2
Romanca
19 decembrie 2017
+1
Harun

Harun ai perfecta dreptate... Oricum, în lumea asta sunt mulți nebuni și dezaxați. Și de la noi și de la voi... Aici, România este tara ocrotita de Maica Domnului. Ești în siguranță.... Și mascații noștri sunt periculoși, dar măcar nu au bombe ca ale voastre😂😂😂

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2057 secunde