Noi activități marca American Corner

329
Centrul de cultură americană din cadrul Campusului Universității "Ovidius" Constanța organizează vineri, 19 februarie, începând cu ora 14, activitatea cu tema "Bob Dylan and the Counter Culture of the 1960’s". Activitatea va fi coordonată de Corina Lungu, absolventă a Facultății de Litere. În urma prezentării susținute de moderator în prima parte a acțiunii, oaspeții, studenți ai Facultății de Litere, specializarea Jurnalism, anul I, vor viziona filmul "I’m Not There" (2007), un film biografic, regizat de Todd Haynes, despre viața legendarului cântăreț și compozitor Bob Dylan.
Această acțiune este urmată de o altă activitate marca American Corner, în data de 22 februarie, începând cu ora 14, intitulată "Gun Control in American High Schools", acțiune coordonată de Adelina Vartolomei, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. La acest eveniment sunt așteptați studenții din anul II de la specializările română-engleză și franceză-engleză, din cadrul Facultății de Litere. Prezentarea moderatorului pe tema propusă va fi urmată de vizionarea filmului american "Elephant", regia Gus Van Sant, 2003.
La sfârșitul fiecărui eveniment, coordonatorul centrului American Corner va oferi tuturor celor prezenți materiale informative despre viața și cultura americană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde