Ninge cu premiere la Cityplex Tomis Mall

178
Ninge cu premiere la Cityplex Tomis Mall - ningecupremiere-1387564431.jpg

Articole de la același autor

 Filmul "Viața secretă a lui Walter Mitty" prezintă banala viață a lui Walter Mitty, creator de benzi desenate, un tânăr timid, terorizat de șeful său și cocoloșit de prea protectoarea sa mamă. Pentru a evada din viața de zi cu zi, Walter se imaginează protagonistul unor aventuri care mai de care mai nebunești. Asta până în ziua când întâlnește o misterioasă femeie care-i dă o cărticică neagră și-i spune locul unde sunt ascunse bijuteriile casei regale olandeze, pierdute în Al Doilea Război Mondial. Pentru a le recupera, Walter trebuie să devină erou și în realitate. În rolurile principale: Kristen Wiig, Ben Stiller, Sean Penn, Adam Scott. 
 Realizat cu cele mai noi și realiste tehnologii, "Pe urmele dinozaurilor" însoțește un pui de pachirinozaur, Patchi, de la naștere până la maturitate. Pe marele ecran are astfel loc o incredibilă incursiune 3D în viața de acum 70 de milioane de ani, explorând lupta pentru supra-viețuire, confruntările pentru supremație și necesitatea unei continue adaptări la mediul înconjurător. 
 Distribuția filmului "Burlaci întârziați" oferă cinefililor posi-bilitatea reîntâlnirii cu actori celebri: Jon Turtetaub, Morgan Freeman, Robert de Niro, Michael Douglas. 
Billy, Paddy, Archie și Sam sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze și să își amintească de vremurile trecute. Ajunși la destinație, însă, cei patru își dau seama că viața i-a schimbat mai mult decât se așteptau în tinerețe și sunt nevoiți să își regândească prioritățile. 
 Acțiunea filmului francez "Domnișoara Populară" începe în primăvara lui 1958. Rose Pam-phyle are 21 de ani, locuiește îm-preună cu morocănosul ei tată, este logodită cu fiul mecanicului local și pare destinată să devină soție și mamă. Dar nu aceasta este viața după care tânjește Rose, iar șansa de a-și lua soarta în propriile mâini se ivește atunci când dă o probă ca secretară. Interviul cu sim-paticul director Louis Échard este un dezastru, însă fata uimește cu viteza incredibilă cu care bate la mașină, iar Louis dă verdictul: o angajează doar dacă participă la campionatul regional pentru secretare! În rolurile principale: Romain Duris, Déborah François, Bérénice Bejo, Shaun Benson.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Premieră animată la Cityplex Tomis Mall
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Premiera săptămânii la Cityplex Tomis Mall
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Premierele week-end-ului la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 1.0643 secunde