Nicio zi fără isprăvile mirciștilor: eseu premiat în Japonia

420
2

Articole de la același autor

Dublu premiată la concursul NASA, atât în 2014, cât și în 2015, eleva Maria Laura Dumbravă, din clasa a VIII-a A a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", a obținut premiul al III-lea la concursul de eseuri "Building Peace in Our Hearts and Minds" organizat, în Japonia, de către UNESCO.

La eveniment, închinat împlinirii a 70 de ani de la înființarea UNESCO, au participat circa 13.000 de lucrări din 148 de state.

De remarcat faptul că eleva mircistă, pe lângă premiile obținute, este nominalizată, alături de alți elevi ai colegiului, la Salonul de inventică de la București, ce va avea loc în partea a doua a lunii noiembrie. 

Comentează știrea

Mesaj
6 noiembrie 2015
pentru directiunea Colegiului MCB

Va rugam sa luati si scoala noastra, Dan Barbilian, nr 28, Constanta, sub aripa dumneavoastra, este momentul sa devenim structura colegiului Mircea cel Batran! La noi lucrurile merg din rau in mai rau! Scoala-jucarie are un curs descendent, nu ascendent, cum ar trebui...si cum ar fi normal! Doua clase de a VIII-a, nici macar nu mai sunt copii care sa se bata pe locurile de la Mircea, cum era pana acum. Atmosfera este groaznic de incarcata, iar doamnele director taie si spanzura, de parca angajatii ar fi slugile lor. Asa nu se mai poate, vrem libertate!!! Ne luati???

adevar
6 noiembrie 2015
adevar ( din republica stan)

Ce sa cauti prietena me-a in CNMB? ea nu ai fata de colegiu, sa sti! Vrei sa nu mai ai probleme, asai? de aia gonesti acolo, pe ea si pe gasca...? sati fie rusinii, prea mult scrieti despre ele si comentezi aiurea in tramvai, ca nu pleci de la scoala- jucarie nici cu politia, nici cu revolutia!!! Lasati in pace te rog. Voi nu educati bine de loc pe copii romani ramasi la 28....Ia nu mai vobiti atitia prostii mă!!!

Răspuns la: pentru directiunea Colegiului MCB
Adăugat de : Mesaj, 6 noiembrie 2015
Va rugam sa luati si scoala noastra, Dan Barbilian, nr 28, Constanta, sub aripa dumneavoastra, este momentul sa devenim structura colegiului Mircea...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4003 secunde