Se întâmplă la American Corner

NASA, în centrul atenției elevilor și studenților

451
American Corner din cadrul Universității "Ovidius" va organiza, pe parcursul a patru zile, activitatea cu tema "NASA: Challenge Beyond Spaces".
Marți, 8 noiembrie, începând cu ora 10.30, invitați vor fi elevi de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", care împreună cu prof. Ion Băraru, își vor împărtăși din experiențele lor legate de participările la concursuri în Statele Unite. A doua zi, pe 9 noiembrie, începând cu ora 11.45, vor fi prezenți studenți de la Facultatea de Drept și Științe Administrative, specializarea Drept, anul al II-lea și elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, însoțiți de prof. Valerica Vișan. Este știut faptul că și din cadrul acestui liceu au fost câțiva elevi participanți la concursurile NASA. Moderatorul acestei acțiuni este lector univ. dr. Alina Popescu, de la Universitatea "Ovidius", care va discuta despre viziunea și misiunea NASA.
Pe 16 și 17 noiembrie, coordonator va fi Alina Gălbează (Buzarna), care va prezenta elemente insolite cu privire la NASA studenților de la Facultatea de Drept și Administrație Publică, anul I, și apoi elevilor de la Liceul Teoretic "George Călinescu", împreună cu prof. Camelia Dochie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2574 secunde