Muzică și teatru, în concurs. Festivalul Tinereții, la Jupiter

178
Muzică și teatru, în concurs. Festivalul Tinereții, la Jupiter - muzicasiteatru2-1597939233.jpg

Articole de la același autor

Luni, 24 august, se dă startul competiției de muzică ușoară în Festivalul Tinereții, spectacol - concurs de interpretare și creație muzicală. Cea de-a XVI-a ediție a festivalului, care se va desfășura, și în acest an, tot la Jupiter, își va deschide porțile între 24 și 30 august, pentru a pune în lumină talentul și măiestria copiilor și tinerilor interpreți și ansamblurilor de muzică populară și ușoară din toată țara.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’S. Concursul cuprinde secțiuni și recital, iar juriul pentru muzică ușoară și folclor este format din soprana Anca Pârlog, compozitorul Marcel Iorga, prof. Dragoș Gheorghiu. Președintele juriului este prof. Traian Broască, iar prezentator va fi Mircea Pelea.

Organizatorii și-au propus ca evenimentele din anul acesta să fie mai variate și cu paletă mai cuprinzătoare de domenii artistice, în afara muzicii populare și ușoare. De asemenea, vor să ofere nu doar un spațiu de manifestare pentru tinerele talente, ci și să faciliteze descoperirea și îndrumarea lor la timpul potrivit, prin intermediul specialiștilor.

Intrarea la spectacole se face cu respectarea regulilor de protecție, numai pe bază de invitație. Rezervări pot fi făcute pe pagina de facebook a festivalului - Festivalul Tinereții. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5843 secunde