Muzeul de Istorie va fi "păzit" de soldați din Primul Război Mondial

282
1
Muzeul de Istorie va fi

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în colaborare cu Fundația Culturală "Harry Tavitian", Teatrul de Stat Constanța, Asociațiile Culturale de reconstituriri istorice "Tomis", "Historia Renascita" și "Vivat Tomis", organizează sâmbătă, 19 mai, NOAPTEA MUZEELOR.


Între orele 18,00-24,00, intrarea la muzeu va fi liberă, iar cei ce vor vizita expoziția vor avea ocazia să audieze concertul de jazz Arheologie muzicală, susținut de binecunoscuții Harry și Aida Tavitian – de la ora 22,00 - și să vizioneze un spectacol de teatru susținut de actori de la Teatrul de Stat Constanța.
 
Potrivit reprezentanților instituției de cultură, între orele amintite, muzeul va fi "păzit" de soldați daci, romani, români din Primul Război Mondial, veniți, cu ținute și armament, pentru a transpune în realitate lupte ale armatelor noastre de-a lungul timpului.


Comentează știrea

Klaus
18 mai 2018
Deosebit

Foarte interesante , sunt reconstituirile istorice , precum soldatii din Primul Razboi Mondial , care vor sta in fata muzeului .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.891 secunde