Muzeul de istorie, luat cu asalt de turiști!

306
Muzeul de istorie, luat cu asalt de turiști! - muzeu-1340552693.jpg
Vremea mohorâtă din acest week-end nu a ținut pe nimeni în casă. Turiștii care au venit la Constanța pentru a face plajă au rămas neputincioși în fața norilor, și astfel s-au hotărât să viziteze instituțiile culturale constănțene. Hotărâți să afle câte ceva din cultura dobrogeană, cei mai mulți au optat pentru Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC).
Astfel se face că un număr de aproximativ 2.000 de turiști au vizitat exponatele muzeului. Potrivit lui Constantin Chera, arheolog al MINAC dar și cel care îi ghidează pe turiști în turul muzeului, vizitatorii rămân impresionați de istoria Dobrogei, dar mai ales de exponatele unice care se găsesc în muzeu.
"Nimeni nu va pleca de aici nemulțumit. Vizitatorii care intră în muzeu și sunt în grupuri organizate primesc și un ghidaj complet despre istoria noastră. De fiecare dată turiștii
s-au arătat foarte interesați și au intervenit cu întrebări sau discuții", a declarat, pentru "Cuget Liber", Constantin Chera, arheolog MINAC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1164 secunde