Musulmanii marchează Ramazan Bairamul

368
5
Musulmanii marchează Ramazan Bairamul - musulmanii2-1437147947.jpg

Articole de la același autor

După o lună de primenire spirituală prin post negru diurn, slujbe și rugăciuni, credincioșii musulmani din România marchează în acest week-end "Ramazan Bairamul" (Sărbătoarea Ramazanului).

La încheiere postului și începerea Ramazan Bairamului, conform canoanelor religioase, Muftiatul Cultului Musulman organizează slujbe ce vor fi oficiate de imami în toate geamiile din România. Potrivit tradiției, în timpul Ramazan Bairamului credincioșii musulmani vor merge în vizită la rude și prieteni pentru a sărbători. Respectând tradiția, ca în fiecare an, muftiul Iusuf Muurat, în numele Muftiatului Cultului Musulman din România, adresează credincioșilor musulmani tradiționala urare "Un Bairam Fericit!".

Comentează știrea

wwww
18 iulie 2015
Ce faci dle muftiu.

Ce faci dle muftiu dupa cum se vede in Germania aceasta fundatie HASENE are activitati obscure ca de altfel de peste tot ,poate ne vei da si noua detalii despre acest lucru.

petrica
18 iulie 2015
nu trebuie

nu trebuie sa ne tot spuneti ce sarbatoresc tiganii sau musulmanii ca vedem si singuri dupa ce in post sau batut,injurat,au baut,au umplut cartierul de fecale si urina acum chefuiesc si se injura se bat si la fel umplu cartierul cu fecale si urina. rahat sictir

bayram
18 iulie 2015
pt petrica

petrica vad ca esti un analfabet...bagi tiganii in aceeasi oala cu musulmanii....sictir tu in mortii matii

petrica
19 iulie 2015
analfabet

analfabet este alceva si nu ii bag eu se baga singuri ei sunt cand romani si sarbatoresc cu romanii cand musulmani si sarbatoresc cu turcii asa ca abtinete de la comentarii bayram ia de bune ultimile cuvinte de la comentariul meu rahat sictir

Theodor
19 iulie 2015
Credinciosilor musulmani

De ziua voastra,va doresc sanatate,pace si belsug in casele voastre.Sunteti o comunitate de toata isprava.Cu voi ne mandrim.Doresc sa traiti in veci alaturi de noi,in patria comuna, patrie care este si a voastra.Un print strain(in viata),indragostit de Romania,spunea inca din 1989 urmatoarele: "Extraordinara DIVERSITATE CULTURALA a Romaniei nu este numai parte a SANATATII EI NATURALE, dar si un bun de o VALOARE INESTIMABILA A UMANITATII..." In plus,cuvantul rostit de Regele Carol I (un rege luminat), in ziua cand armata romana a pus piciorul pe pamant dobrogean,suna ca un legamant peste veacuri pentru toti crestinii din Dobrogea.Avem doctori,ingineri,cercetatori,si chiar militari musulmani.Fara ei suntem putin mai saraci. Pentru mârlanul de la Nr. 2 si Nr.4,imi cer eu scuze in locul lui.Va respect !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9345 secunde