În cinematografele constănțene

Mult-așteptata premieră "Ștrumfii 2" 3D

3261
Mult-așteptata premieră

Articole recomandate

Începând cu acest week-end, și micuții constănțeni se pot bucura de premiera celei de-a doua serii a aventurilor "Ștrumfii" 3D.

În filmul care este o urmare a blockbuster-ului "The Smurfs", o combinație de live action și ani-mație, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează niște ființe care seamănă cu ștrumfii, dar care sunt rele și se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obțină controlul asupra poțiunii magice a ștrumfilor. Dar când află că numai un ștrumf adevărat poate să-i dea ceea ce-ți dorește și că numai Ștrumfița poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ștrumfi adevărați, Gargamel o răpește pe Ștrumfiță și o duce în capitala Franței, unde, datorită adorației a milioane de parizieni, el dobândise reputația de cel mai mare vrăjitor.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy și Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick și Grace Winslow, pentru ca împreună s-o salveze pe Ștrumfiță! Oare Ștrumfița, care a fost întotdeauna cam diferită față de ceilalți ștrumfi, va lega o relație cu obrăznicăturile Vexy și Hackus, sau ștrumfii vor reuși s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Caravana Filmului Românesc
Sâmbătă, 25 Mai 2013
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.6399 secunde