Muftiul condamnă atacul terorist de la Istanbul

151
1
Muftiul condamnă atacul terorist de la Istanbul - muftiu-1452709938.jpg

Articole de la același autor

În numele întregii comunități musulmane din România, muftiul Muurat Iusuf își afirmă compasiunea pentru familiile ale căror membri, rude sau prieteni și-au pierdut viața ori au fost răniți în cursul atentatului ce a fost provocat marți la Istanbul de un terorist ce s-a autodetonat în Piața Sultanahmet.


Șeful Cultului Musulman din România își exprimă tristețea fără seamăn pentru actul sângeros de o cruzime inima-ginabilă și își manifestă amărăciunea pentru astfel de interpretări deviante ale preceptelor Islamului de către așa-ziși musulmani, transmițând totodată condoleanțe Ambasadei Republicii Turcia, în România.


"Noi, Comunitatea Musulmană din România, deplângem acțiunea criminală a teroristului sinucigaș de la Istanbul care și-a suprimat propria-i viață și a provocat decesul a zece persoane și rănirea a altor cincisprezece. 


Un atare eveniment sângeros, dus la îndeplinire cu fanatismul și cu cruzimea care nu are nicio legătură cu religia islamică, este dovada explicită că aten-tatorii care le provoacă nu sunt frați de confesiune musulmană, conform pre-ceptelor religioase pe care noi le prac-ticăm, în concordanță cu învățăturile Coranului și relatările Profetului Muha-mmed (Pbuh). Islamul interzice categoric uciderea oricărui suflet și mai presus de orice este împotriva vărsării de sânge. Drept urmare, condamn aceste acte de terorism si transmit condoleanțe familiilor îndoliate și confraților musulmani turci!", a transmis Muftiul Muurat Iusuf. 


Comentează știrea

Muraaaat
14 ianuarie 2016
Si noi il candamnam pe muftiu

Si noi il candamnam pe muftiu pentru ca-l sprijina pe Mafiotul eserghep de la udttmr! De ce i-ai intors spatele muftiului de ka Bucuresti Azis Osman la congres si nu l-ai lasat sa jntre ka congres? Este membru fondator al udttmr, de ce nu ai luat pizitie si i-ai intors spatele?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5482 secunde