MTV Movie Awards 2015. Iată care este cel mai bun film al anului

74
1
MTV Movie Awards 2015. Iată care este cel mai bun film al anului - movie-1428925543.jpg

Articole recomandate

Filmul 'The Fault In Our Stars' și actorul Bradley Cooper au fost marii câștigători ai premiilor MTV Movie Awards decernate duminică seară la Los Angeles, relatează AFP.


Bradley Cooper a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul său în filmul 'American Sniper', în regia lui Clint Eastwood, care prezintă viața lunetistului american Chris Kyle și experiența sa trăită în Irak.


Shailene Woodley a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în 'The Fault In Our Stars', povestea unei adolescente bolnave de cancer la plămâni, care se îndrăgostește de un băiat căruia i s-a amputat un picior, interpretat de actorul Ansel Elgort. 










Comentează știrea

costy
13 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2704 secunde