"Motanul încălțat" cel ștrengar cheamă copiii la apel

215

Articole de la același autor

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" fac tot posibilul să îi bucure, în această perioadă, pe cei mici. Chiar dacă nu vă puteți duce micuții la teatru, vine teatrul la dumneavoastră acasă. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă conectați la internet și să dați un click pe pagina de Facebook a instituției. Astfel, vineri, 22 mai, de la ora 20.00, aveți ocazia de a asculta o nouă poveste, în interpretarea Arinei Cojocaru, de data aceasta fiind vorba despre "Hansel și Gretel", de Frații Grimm.

Apoi, sâmbătă, 23 mai, de la ora 11.00, sunteți invitați, cu mic, cu mare, să luați parte la aventurile "Motanului încălțat", după Charles Perrault, un spectacol cu o durată de 50 de minute, recomandat copiilor cu vârsta de peste șase ani. Scenariul, regia artistică și animația sunt asigurate de Cristian Pepino, scenografia îi aparține Cristinei Pepino, muzica lui Dan Bălan, iar coregrafia, Mariei Aprozianu. Din distribuție fac parte: Daniel Minciună, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Lucian Zaharia, Adrian Bădilă, Claudia Brădescu.

Povestea motanului cel ștrengar începe în momentul în care toată lumea este disperată și îl caută. Surpriza este că, atunci când își face apariția pe scenă, vorbește și este dornic să-i ajute pe cei nevoiași. În minutele imediat următoare, el îl va ajuta și pe feciorul cel mic al unei familii nevoiașe să devină prințul de Carabas, moștenitor al unor imense meleaguri ce au aparținut unui fioros și asupritor căpcăun. În tot acest timp, veți asista la o sumedenie de situații comice, puse la cale de istețul motan, care aduc o maximă dispoziție și încântare tuturor copiilor spectatori de-a lungul întregii vizionări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.228 secunde