Moș Crăciun a ajuns la elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă

323
Pentru că tot anul au fost cuminți, au învățat bine și și-au ascultat părinții, Moș Crăciun a ajuns, ieri, la elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă. Ajutoare de nădejde ale Moșului au fost chiar primarul localității, Vasile Delicoti, și viceprimarul Florentina Țigmeanu.

Într-o atmosferă destinsă și plăcută, glasuri vesele au răsunat la intrarea în școală, primind oaspeții cu o colindă tradițională, dar și cu un plugușor cu text adaptat zilelor noastre, cu urări de sănătate, spor și împlinire. La fel ca în anii precedenți ajutoarele lui Moș Crăciun le-au oferit preșcolarilor și elevilor de la ciclul primar și gimnazial pachete cu dulciuri și jucării, aducându-le zâmbete de bucurie pe chipuri.

"Considerăm că sărbătoarea Crăciunului este cea mai frumoasă și iubită pentru că este momentul în care ne aducem aminte să fim mai buni, să dăruim, primind în schimb fericirea de pe chipul fiecărui copil", a ținut să sublinieze primarul Vasile Delicoti.

Pachete și pentru bătrâni și pentru nevoiași

La rândul său, conducerea unității de învățământ a mulțumit Moșului și ajutoarelor sale.

"Pentru elevii noștri, fiecare cadou primit este un motiv de bucurie. Cu atât mai mult cu cât, spun ei, domnul primar a fost darnic, ca în fiecare an, și a avut grijă să le pună în pachete dulciurile preferate. Prin implicarea în derularea proiectelor școlii, prin dotări și sprijinul oferit de fiecare dată, ne bucurăm de o colaborare foarte bună cu Primăria și Consiliul Local Poarta Albă în tot timpul anului", ne transmite directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă, prof. Florentina Mangri.

Potrivit primarului localității, anul acesta au fost achiziționate peste 600 de pachete cu daruri de Crăciun pentru copii, dar și un număr mare de pachete pentru bătrânii și nevoiașii din localitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde