Monica Anisie: Le urez mult succes tuturor candidaților care, de luni, vor susține examenul de Bacalaureat

248
Monica Anisie: Le urez mult succes tuturor candidaților care, de luni, vor susține examenul de Bacalaureat - jmg9ntmwjmhhc2g9mwe3m2nmmgy4nzu1-1592654621.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Monica Anisie, a avut sâmbătă o videoconferință cu toate comisiile județene de Bacalaureat, având în vedere faptul că săptămâna viitoare au loc probele scrise din cadrul acestui examen național.


Potrivit Digi, s-a discutat despre instruirea comisiilor și a fost efectuată extragerea președinților centrelor de examen și evaluare.


"Le mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru responsabilitatea de care au dat dovadă, nu numai în implicarea de la Evaluarea Națională, cât și de la examenul de Bacalaureat. Le urez mult succes tuturor candidaților care, de luni, vor susține examenul de Bacalaureat", scrie Anisie, pe pagina sa de socializare.


Absolvenții claselor a XII-a/ a XIII-a intră luni în examenul de Bacalaureat, pentru prima oară în condiții speciale de susținere a probelor, generate de pandemia de coronavirus.


Pentru aceștia, în perioada 11 - 17 iunie s-a desfășurat echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale.


Luni este programată prima probă din examenul de Bacalaureat - cea la Limba și literatura română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8527 secunde