Monica Anisie: Îi felicit pe absolvenții de clasa a XII-a pentru maturitatea de care au dat dovadă

Joi, 25 Iunie 2020, 20:03
154
Ministrul Educației, Monica Anisie, îi felicită pe absolvenții de clasa a XII-a, care au susținut joi ultima probă a Bacalaureatului, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranță sanitară, conform Agerpres.


"Astăzi s-a desfășurat ultima probă a examenului de Bacalaureat. Le mulțumesc tuturor celor implicați în organizare și, totodată, doresc să îi felicit pe absolvenții de clasa a XII-a pentru maturitatea de care au dat dovadă în urma susținerii acestui examen important din viața lor, de asemenea, pentru responsabilitatea cu care au tratat recomandările privind măsurile de siguranță sanitară. Bravo, sunt mândră de voi! Ați trecut cu bine peste acest prag! După cum bine știți, rezultatele se vor afișa în data de 30 iunie. Mult succes!", a scris Anisie pe Facebook.


Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.


Contestațiile la Bacalaureat pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16,00 - 19,00, și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8,00 - 12,00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/ transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.


Rezultatele finale vor fi anunțate pe data de 5 iulie.


Pagina a fost generata in 0.3708 secunde