Momente de maximă emoție, pe scena Palatului Copiilor

344

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, a organizat etapa județeană a Concursului Național de Dans "Împreună pentru viitor", eveniment găzduit de scena Palatului Copiilor din Constanța. 


Peste 200 de preșcolari și elevi din județul Constanța, însoțiți de părinți și de profesorii coordonatori, au participat la această activitate care încurajează implicarea elevilor și tinerilor, ca voluntari, în activități desfășurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susținerii procesului de incluziune socială a acestora. 


În cadrul concursului, la cele două secțiuni, dans modern și dans tradițional, au participat zece echipe înscrise, respectiv șapte echipe la secțiunea Dans modern și trei echipe la secțiunea Dans tradițional. Fiecare echipă a fost formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniți din unitățile de învățământ care derulează parteneriate în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară și elevi beneficiari, cu dizabilități. 


Echipele care s-au calificat pentru Etapa regională a concursului național de dans sunt: Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța - CȘEI "Maria Montessori" Constanța și Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța - CȘEI "Delfinul" Constanța - la Secțiunea Dans modern, respectiv CȘEI "Albatros" Constanța - CȘEI "Albatros" Constanța - la Secțiunea Dans tradițional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde