Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța

553
Modificări privind scenariile de funcționare pentru două unități de învățământ din Constanța - 1-1600352666.jpg

Articole recomandate

Astăzi, 17 septembrie, prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 27 a CJSU Constanța.


Aceasta prevede modificarea scenariului de funcționare în două unități de învățământ din municipiul Constanța. Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a trei clase a III-a din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța, respectiv trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a două clase a II-a din Școala Gimnazială nr. 8 Constanța. Măsura va fi valabilă până pe data de 1 octombrie, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa.


Modificările au venit ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2 a unui cadru didactic, care predă în ambele școli. Din ancheta epidemiologică realizată de DSP Constanța, reiese faptul că profesorul a fost în contact cu elevii.


Modificarea scenariului de funcționare a fost avizată, în prealabil, atât de ISJ Constanța, cât și de DSP Constanța.


Vă reamintim faptul că alte două unități de învățământ din municipiul Constanța au trecut, recent,  în scenariul 3 de funcționare: Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța, până pe data de 28 septembrie, respectiv Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, până pe data de 29 septembrie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9852 secunde