Modele de cultură și spiritualitate de acum 300 de ani

286
1
Modele de cultură și spiritualitate de acum 300 de ani - modeledecultura-1460566502.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 12-14, la Curtea Brâncovenească, sub patronajul ÎPS prof. univ. dr. Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, Facultatea de Teologie "Sfântul Apostol Andrei" din cadrul Universității "Ovidius" și ASCOR Constanța organizează, în parteneriat cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște, conferința națională cu titlul "Sfântul Ierarh Antim Ivireanul - model de cultură și spiritualitate pentru societatea românească. 300 de ani de la martiriul său".

Organizatorii, prof. univ. dr. Gheorghe F. Anghelescu și asist. univ. dr. Ionuț Gh. Chircalan afirmau că acțiunea a pornit ținând cont de toate faptele vrednice de pomenire și ca urmare a recomandării Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de a cinsti în acest an mai mult decât până acum persoana și lucrarea Sfântului Ierarh și Martir Antim Ivireanul.

Comentează știrea

Impărtăștire
14 aprilie 2016
Hu-ța, huța, cu BMW-uța !

Model e "prea josu", azi ! Cu SPA duhovnic în curtea cui l-a ... , cu na-ni na-ni în palat episcopit, să tot fi... călugăr ! BOR ?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Postul de bună voie, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3981 secunde