Moaștele a 33 de sfinți, aduse spre închinare la Mănăstirea Colilia

Miercuri, 19 August 2020
160
Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, va oficia, în această dimineață de la ora 7.45, Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța, iar seara, de la ora 23.00, în același loc, va susține Acatistul Maicii Domnului.

Mâine, de la ora 8.00, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la biserica "Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie", de pe bulevardul Tomis nr. 301 din Constanța, iar, de la ora 17.30, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica "Izvorul Tămăduirii", din zona Macul Roșu.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 7.30, ierarhul Tomisului va merge pentru a oficia Sfânta Liturghie la parohia "Înălțarea Domnului", din localitatea Fântânele. Slujba va fi urmată de sfințirea casei praznicale și a casei mortuare cu hramul "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe". Credincioșii vor putea cinsti moaștele a 33 de sfinți, aduse spre închinare de la mănăstirea Colilia. Iar, de la ora 23.00, IPS Teodosie va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța.Pagina a fost generata in 0.2209 secunde