Mișcări de trupe la ISJ Constanța. Un nou inspector cooptat în "echipa Miu"

Ştire online publicată Miercuri, 11 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Inspectorul școlar general, Petrică Miu, își consolidează echipa la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. La începutul acestei săptămâni, acesta l-a revocat din funcția de inspector școlar de educație fizică pe Dragoș Octavian Ciucan și a numit-o în locul acestuia pe Elena Hanu, profesor titular la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

„Am fost numită pe acest post pentru un an de zile, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. Din ce știu, domnul Dragoș Ciucan se întoarce la catedră”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, profesor Elena Hanu.

Contactat telefonic, inspectorul școlar general, Petrică Miu, ne-a precizat că nu a fost pe deplin mulțumit de activitatea lui Dragoș Ciucan și, din această cauză, a decis să îl schimbe din funcție.

„Din păcate, acesta nu a avut activități, acțiuni și proiecte notabile. De exemplu, sportivi de marcă ai sportului constănțean nu prea au fost băgați în seamă în această perioadă. În schimb, Elena Hanu are mai multe proiecte care mi-au plăcut foarte mult, inclusiv pentru implicarea marilor campioni în activitățile de promovare a sportului constănțean. Dorim să îi avem lângă noi și de aceea, în perioada următoare, ne vom întâlni cu aceștia pentru a le propune ideile noastre”, ne-a explicat șeful ISJ Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8498 secunde