Mai multe ştiri online:

Mircea Vintilă și Emeric Imre, concert de excepție, la Mamaia

Ştire online publicată Marţi, 26 Iunie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Vineri, 29 iunie, începând cu ora 21.30, pe scena restaurantului „Harlequin” din Mamaia, vor urca Mircea Vintilă și Emeric Imre. Cei doi artiști vor susține un concert de excepție, în care veți avea ocazia să ascultați unele dintre cele mai frumoase piese din cariera lor. 


Membru al trupei „Pasărea Colibri”, Mircea Vintilă este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați artiști folk, piesele sale aflându-se în topul preferințelor publicului care știe să prețuiască acest gen muzical. Cântecele lui Mircea Vintilă debordează de melodicitate și de o atenție deosebită acordată „vorbelor”. În ultima perioadă, el a făcut duet cu Alexandra Ușurelu și a susținut o serie de concerte împreună cu ea. 


La rândul său, Emeric Imre se află în topul preferințelor iubitorilor de muzică folk. Artistul, care reușește mereu să impresioneze cu cântecele lui, promite o prestație de excepție, din care nu vor lipsi piese precum „Nebun de Alb”, „Jurământ”, „Hai Iubito”, „Bună varianta rea”, dar și multe alte piese din repertoriul propriu și nu numai. El a lansat în urmă cu aproximativ șase ani albumul „Târziu”, care a fost nominalizat la premiul pentru „Cel mai bun album folk al anului 2012”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7953 secunde