"Minunea", una dintre cele mai căutate cărți în librării

297

Articole de la același autor

La acest moment, "Minunea" lui R. J. Palacio a ajuns să fie una dintre cele mai căutate cărți în librării. Cartea redă povestea lui August Pullman, un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naște cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile și vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinții săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la școală.


Criticii spun că "Minunea" este o poveste emoționantă despre curaj și bunătate, despre integrare și acceptare, scrisă cu sensibilitate și umor. "Nu judeca după aparențe" pare să fie ideea de la care pornește R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiței din "Micul prinț": "Nu poți vedea bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi". 
Precizăm că această carte este destinată copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, dar povestea fiind una destul de emoționană și plină de învățături poate fi savurată de copiii de toate vârstele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9131 secunde