Minivacanță prelungită de zăpadă

536
1
În urma centralizării efectuate de Ministerul Educației la nivel național cu privire la numărul de unități de învățământ unde s-au suspendat cursuri, cele mai afectate județe sunt: Călărași - 164 unități de învățământ, Buzău - 138 unități de învățământ, Constanța - 86 unități de învățământ (într-o defalcare pe structuri) și Giurgiu - 53 unități de învățământ.

Drumurile troienite au făcut imposibil transportul copiilor și al cadrelor didactice, dar și lipsa energiei electrice.

Așa încât nouă licee și grupuri școlare, 13 școli cu clasele I-VIII, cinci școli cu clasele I-IV și cinci grădinițe, la care se adaugă structurile unităților de învățământ au avut cursurile suspendate în cursul zilei de ieri.

Conform celor declarate de prof. Maria Moga, inspector școlar de specialitate, printre localitățile afectate se numără: Credința, Galeșu, Hârșova, Vadu, Conacu, Negrești, Dărăbanu, Casicea, Cerchezu, Saraiu, Amzacea, General Scărișoreanu, Bărăganu, Mereni, Vulturu, Grădina, Plopeni, Comana, Tătaru, Tariverde, Pantelimon, Râmnicu de jos, Crucea, Independența, Nicolae Bălcescu, Negru Vodă, Grădina, Poarta Albă, Istria, Năvodari, Siliș-tea, Peștera, Târgușor, Murfatlar. La Nazarcea continuă să fie probleme în alimentarea cu curent electric, grădinița din localitate fiind afectată. "Chiar dacă acum se bucură copiii de o minivacanță, tot lor le va fi greu după aceea să recupereze materia rămasă în urmă", a declarat același interlocutor. 

Comentează știrea

mihaela
29 ianuarie 2012
despre copi si vacanta lor prelungita de timp

nu este vina copiilor cred ca sentem realisti nu poti preda trei lecti o data si maine ai asculti sau le dai extemporal nu e bine cred ca nu sunt roboti trebuie procedat cu atare nu e vina lor trebuie sa ne gandim si la ei ca sunt totisi copii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7058 secunde