Ministrul Muncii, ironii către Iohannis: N-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier

232
Ministrul Muncii, ironii către Iohannis: N-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier - mariusbudai465x39001250700-1552049420.jpg

Articole recomandate

Ministrul Muncii îi răspunde ironic președintelui Klaus Iohannis, în legătură cu acuzația că în buget pe 2019 n-ar fi suficienți bani pentru plata pensiilor: n-a vrut să se facă de râs, a trimis un consilier să spună prostii. Marius Budai a precizat că pensiile vor fi plătite și majorate, conform graficului. 


Replica dată de ministrul Muncii a venit după ce consilierul prezidențial pe probleme economice, Cosmin Marinescu, a anunțat că, din calculele Administrației Prezidențiale, pensiile nu vor putea fi plătite în 2019 așa cum arată proiectul de buget în acest moment.

"Asigur pensionarii că nu vor fi sincope. Pensiile vor fi plătite și mărite în 2019 conform cu Programul de guvernare și a celor convenite. Nu doar pensiile vor putea fi plătite ci și alocațiile pentru copii și toate celelalte obligații asumate", a declarat ministrul Muncii într-o intervenție telefonica la Antena 3.

Ministrul a estimat că "președintele Iohannis nu a vrut să se facă de râs și și-a pus un consilier să spună aceste prostii."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6444 secunde