Ministrul Educației participă la Gala Asociației Elevilor de la Constanța

782
Ministrul Educației participă la Gala Asociației Elevilor de la Constanța - 19204649155237943479557517350499-1497531495.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educației, Pavel Năstase, participă în aceste momente la Constanța, la Gala Asociației Elevilor Constanța - 4 ani de reprezentare. 


Acesta a confirmat că și-a prezentat demisia, în semn de solidaritate cu colegii săi, dar își continuă proiectele până când demisia va fi semnată.


Pavel Năstase spune că mai sunt multe lucruri de făcut în învățământ și că una dintre cele mai importante realizări ale scurtului său mandat este demararea proiectului de acordare de manuale noi tuturor elevilor de clasa a V-a.


De asemenea, ministrul consideră că proiectul de schimbare a programei școlare este una din realizările din cadrul mandatului său. Acesta mai spune că are un proiect de modificare a programei și manualelor din clasele VI-VIII.


Cât despre nemulțumirile cadrelor didactice, vizavi de salarii, Pavel Năstase le consideră îndreptățite, însă spune că este numai o scurtă amânare a majorării salariilor și că până la mijlocul anului următor creșterile vor fi de 50 la sută.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2878 secunde