INCREDIBIL!

Ministrul Educației ar fi plagiat o lucrare greșită

426
2
Ministrul Educației ar fi plagiat o lucrare greșită - 04ioanmang98729200-1336717109.jpg
Cercetătorul israelian Eli Biham spune că a prezentat "acum mulți ani" o lucrare pe care actualul ministru al Educației, Ioan Mang, o prezintă ca fiind a sa, transmit jurnaliștii de la Realitatea.net.

"Am prezentat această lucrare la o conferință acum mulți ani. Și imediat după aceea ne-am dat seama că făcusem o greșeală majoră. Nimic nu mai era relevant în acea lucrare. Din păcate această persoană, înțeleg că este ministru, a copiat-o și și-a pus numele pe ea. Ciudat este, în acest caz de plagiat, că nici măcar nu a citit-o. Dacă ar fi citit-o și-ar fi dat seama singur că este greșită", a spus Eli Biham.

Reacția lui Ioan Mang, pus în fața declarației cercetătorului israelian, a fost: "Da, așa este, a venit cu un document, cu o anumită lucrare, care îmi este mie atribuită și care nu este a mea, este plagiat".

Fostul premier Emil Boc a anunțat miercuri că are dovezi că ministrul a plagiat, în 2003, în întregime un articol al unor autori japonezi.

Cazul este cercetat de Consiliul Național de Etică.

Comentează știrea

PSD vine sa fure
11 mai 2012
Bate vantul in padure

Haha! Simbolul USL: prostia. CV-uri false, Diplome cumparate, lucrari plagiate. Totul la nivel de ministru. Vai de mama voastra PSD-istilor. Sunteti crema prostiei si tineti tara pe loc.

plagiat
11 mai 2012
--

iata in culori plagiatul rectorului de la upit! http://plagiateinuniversitate.blogspot.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5725 secunde