Ministrul Educației anunță noi etape ale concursurilor de inspectori

1219
21
Ministrul Educației anunță noi etape ale concursurilor de inspectori - ministruleducatiei-1442513841.jpg

Articole recomandate

Peste două luni, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că va prezenta în Parlament un raport privind starea învățământului pe anul 2014, iar în luna ianuarie 2016, vom afla situația privind anul 2015.

De asemenea, Cîmpeanu a precizat că va continua să organizeze concursuri pentru ocuparea posturilor de inspector până când fiecare post din grilele inspectoratelor școlare județene va fi ocupat.

"Referitor la concursul pentru ocuparea posturilor de inspector general și inspector general adjunct, voi continua cu perseverență să organizez aceste concursuri. Voi veghea să fie încă și mai transparente. Dacă era vorba de o politizare, erau ocupate toate cele 42 de posturi din prima. A fost a doua serie, va fi și a treia serie. Dacă este nevoie, vă garantez că va fi și a patra serie, până vor fi ocupate prin concurs toate aceste posturi", a mai spus Cîmpeanu.

Nouă posturi de inspector școlar au rămas neocupate la Constanța, în urma concursului ce a avut loc în luna mai.

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Justitia
17 septembrie 2015
Sa-si faca datoria

Nu ii este rusine, asta e concurs? Furaciune pe fata. DNA fa curatenie. Nu-l mai lasa sa iasa pe post sa vorbeasca numai prostii. Habar n-are legislatie, habar n-are de nimic, invata ca papagalul niste informatii transmise de altii si nici pe acelea corect. Hotul striga HOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Sa le fie rusine. Ce politica? Care politica? Nu au dat suficient de aceea nu au luat examenele.

Victor
17 septembrie 2015
nesimtit

ce javra...

Concursul de inspectori
17 septembrie 2015
Sa ne gandim puțin!

'"Daca era vorba de politizare, erau ocupate toate cele 42 de posturi de inspectori din prima." Sunt spusele ministrului Campeanu. A fost a doua serie, va fi si a treia serie, si asa mai departe, pana se vor ocupa toate. Nu, domnule Ministru! Nu aveti dreptate! Daca NU erau politizate 'concursurile', atunci se ocupau toate din prima! Nu s-au ocupat, pentru ca nu s-au inteles partidele de la putere si cele din opozitie 'din prima'! Reprezentantii lor din Minister, desigur. V-ati dat de gol, bajbaiti si va incurcati in minciuni, asta e!

Jocuri de culise
17 septembrie 2015
Este dispusa Zoe Bucovala sa renunte la scaun?

Intrebarea completa - Este dispusa Zoe Bucovala sa renunte la scaunul de Inspector general de dragul unui director de scoala gimnaziala? Si aici sunt interese politice, jocuri de culise, si din informatiile "de pe surse', e vorba si despre anumite presiuni, ca sa nu spunem mai mult. Ramane de vazut pana unde poate ajunge "politizarea" invatamantului, cum spunea domnul Ministru Campeanu.

Jocuri de culise 2
17 septembrie 2015
nu e vorba doar despre politica

Putem merge si mai departe cu rationamentul: daca nu e vorba doar despre 'politizare', atunci e vorba si despre interese economice, santaj, adica o adevarata 'mafie'. Se stiu foarte multe, nu le vom dezvalui aici, ca nu e cazul, dar lucrurile se misca, puteti fi convinsi.

CINE E MARIONETA?
18 septembrie 2015
POPA, SAU STAN?

FERITI-VA DE ACEASTA SCOALA! CRESTE PERICOLUL DE INFESTARE CU L,IBIDOȘENIE PERFIDA!

incercare de raspuns
18 septembrie 2015
despre marionete

Popa o ajuta pe stan sa faca rau, deci e la fel de compromisa. Ar fi trebuit sa stea deoparte, sa nu se bage in mizeriile lui stan. Intr-o vreme, era mai credibila, mai respectata. Acum, e privita cu dispret, ptr ca-i face jocurile nebunei!

Ce concurs?
18 septembrie 2015
Se poate numi asa?

E vorba despre concursul din vara, bineinteles. Se stie foarte bine cum s-a desfasurat totul. Dubios, foarte dubios: dosare incomplete, retrageri, concurs picat si apoi numire, locuri neocupate, penibil si jalnic! Bâlbâiala la greu!

din sistem
18 septembrie 2015
?

Popa este fosta Dimitriev? Nu este in concediu ptr cresterea copilului?!

Răspuns la: despre marionete
Adăugat de : incercare de raspuns, 18 septembrie 2015
Popa o ajuta pe stan sa faca rau, deci e la fel de compromisa. Ar fi trebuit sa stea deoparte, sa nu se bage in mizeriile lui stan. Intr-o vreme, era...
tot din sistem
18 septembrie 2015
nu este in concediu

S-a intors la scoala. Si da, este popa, fosta dimitriev!

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Social : "Nu trimiteți copiii la analize, inutil!"
Pagina a fost generata in 1.2146 secunde