Ministrul Educației, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

402
2
Ministrul Educației, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ - curaj-1465637691.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Adrian Curaj, a aprobat, vineri, prin ordin, noua componență a Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU).

"Pentru prima dată, componența CNATDCU a fost stabilită în urma unui amplu proces de selecție care a urmărit implicarea comunității academice și a societății civile, precum și în urma consultărilor publice succesive. Nu în ultimul rând, selecția membrilor a exclus candidaturile demnitarilor și a membrilor structurilor de conducere ale partidelor politice", a informat Ministerul Educației, printr-un comunicat.

Ministerul a lansat în luna martie un apel către instituții și organizații reprezentative pentru învățământul superior și cercetarea științifică din România, în vederea nominalizării de persoane care să facă parte din comitetele de selecție a viitorilor membri din comisiile de specialitate CNATDCU. Au răspuns acestui apel: Academia Română, Consiliul Național al Rectorilor, Prezidiul Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare, Asociația "Ad Astra", Societatea de Științe Matematice din România, Societatea Română de Fizică, Societatea de Geografie din România, Societatea de Științe Biologice din România, Societatea Sociologilor din România, Societatea de Științe Istorice din România, Societatea Română de Filosofie din România și Societatea de Științe Filologice din România.

Pe baza nominalizărilor făcute de aceste organizații, cele 35 de comitete de selecție, formate din 140 de experți de prestigiu din România și străinătate, au sprijinit Ministerul Educației în decursul lunii mai în procesul de selectare a membrilor din cele peste 1.200 de aplicații depuse individual prin portalul Brainmap, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

costica
11 iunie 2016
opinie

Castiguri rapide, cu o metoda interesanta! Deja aceasta metoda de facut bani rapid a facut valva si functioneaza minunat de bine! Nu e nevoie sa recrutezi oameni sau sa faci ceva foarte complicat! Pur si simplu castigi bani! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Parinte
12 iunie 2016
Copiii nostri-iobagi

Apa de ploaie. Vrem reforma invatamantului, nu povesti! Copiii trebuie sa aiba timp si pentru joaca. Voi, va respectati vacantele, pe micutii nostri de ce-i tratati ca pe iobagi?! Ei muncesc mai mult decat adultii: 5 ore la scoala si cam tot atatea dupa. Vacantele si timpul liber de acasa, sa le fie respectate! Politica voastra este sa-i scoateti de pe bancile scolii obositi, fara initiativa., plictisiti, ca sa fie cat mai usor de manipulat. Oare cat mai tacem?! Suntem chiar asa de imbecili?! Ne-au pus cipuri, ne-au hipnotizat in masa, sau ce-i cu noi?!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Vineri, 10 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Închiderea stagiunii de concerte
Pagina a fost generata in 1.1081 secunde