Ministrul Educației: Anul trecut s-au vândut manuale auxiliare neautorizate. Vom începe o anchetă

153
Ministrul Educației: Anul trecut s-au vândut manuale auxiliare neautorizate. Vom începe o anchetă - manuale67471300-1504786293.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Liviu Pop, a afirmat la ședința de Guvern de astăzi că anul trecut, la clasa a IV-a s-au vândut manuale auxiliare neautorizate.


"Doar manualul de Limba Engleză a avut autorizațiile necesare", a spus ministrul Educației, agăugând că se va realiza o anchetă astfel încât să se vadă care sunt editurile care au editat aceste manuale și cum au ajuns ele la elevi.

De asemenea, Liviu Pop a mai precizat că în opt săptămâni elevii de clasa a V-a vor primi manualele. "Anul trecut, acești elevi, care erau clasa a IV-a, au primit manualele pe 19 decembrie", a explicat acesta.

Ministrul Educației a afirmat că actul normativ care va face ca aceste probleme cu manualele să nu mai apară este în lucru. "Săptămâna viitoare, dacă avem toate avizele, sperăm ca Legea Manualului să intre pe ordinea de zi Guvernului", a spus acesta.

În urmă cu o lună, ministrul Educatiei anunțat că niciun material auxiliar nu mai este valabil. "Toate mijloacele de învățământ didactic auxiliar si didactic curicular trebuie revizuite, adică toate auxiliarele nu mai sunt valabile începând de astazi", a declarat Liviu Pop pe data de 9 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1316 secunde