Ministrul Culturii: Nu putem spera prea curând la reluarea spectacolelor în săli

136
Ministrul Culturii: Nu putem spera prea curând la reluarea spectacolelor în săli - invitatielateatru1578613319-1596888766.jpg

Articole recomandate

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, spune că reluarea spectacolelor în săli nu va avea loc prea curând, ținând cont de evoluția epidemiologică.


"Aceste posibile măsuri de relaxare sunt dictate, în mod clar, de cifrele pe care ni le arată evoluția epidemiologică. Am mai fost întrebat în multe rânduri legat de reluarea spectacolelor în săli și tot timpul am răspuns, uitându-mă și la ceea ce se întâmplă în Vest, că, în momentul în care vom avea un număr de îmbolnăviri format din 2 cifre, putem discuta acest lucru", a declarat ministrul Culturii, într-o conferință de presă la Alba Iulia.


Bogdan Gheorghiu a menționat exemplul Austriei, care a permis reluarea spectacolelor în săli, în condiții stricte, în momentul în care au avut 10-12 îmbolnăviri pe zi.


"Din păcate, (...), în loc să ne îndreptăm spre 2 cifre, ne-am îndreptat spre 4 cifre. Din păcate, în astfel de condiții nu putem spera prea curând la reluarea evenimentelor din lumea artei spectacolelor în interior", a spus ministrul Culturii, citat de Agerpres.


Bogdan Gheorghiu a vizitat sâmbătă o serie de obiective din Cetatea Alba Carolina.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy în Parcul Tăbăcărie
Vineri, 07 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Seri de teatru la Pontul Euxin
Vineri, 07 August 2020
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Florian Pittiș
Pagina a fost generata in 0.6906 secunde