Miniștrii Udrea și Boagiu, așteptați la Conferința de Primăvară a Decanilor Facultăților de Construcții

458
În perioada 12-14 mai, Facultatea de Construcții din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează Conferința de Primăvară a Decanilor Facultăților de Construcții din România. Deschiderea lucrărilor va avea loc în data de 13 mai, începând cu ora 9, în sala CE1, la sediul Facultății de Construcții din str. Unirii, nr. 22 bis.
La eveniment sunt invitați să participe decani și prodecani ai instituțiilor de învățământ superior de profil din țară, precum și personalități care, prin activitatea lor profesională, se află în strânsă legătură cu viața academică. De asemenea, sunt invitați ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Gabriela Udrea, și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Anca Daniela Boagiu, membri ai Guvernului României în două domenii deosebit de importante pentru sectorul construcțiilor în țara noastră.
La conferință vor fi discutate aspecte legate de exigențe ale Legii Educației și impactul lor asupra învățământului superior de inginerie civilă, colaborarea între facultățile de construcții, relația facultăților de construcții cu mediul privat în sectorul construcții, inclusiv implicarea în domeniul finanțărilor și atragerii de fonduri europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cazinoul pare că se dărâmă!"
Pagina a fost generata in 2.3758 secunde