Mii de persoane au participat la evenimentele de la Cazinou din weekend

248
Mii de persoane au participat la evenimentele de la Cazinou din weekend - cazino-1533561112.jpg

Articole de la același autor

Cazinoul, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată… Un ideal care părea greu de atins, însă pentru cei peste 5.000 de constănțeni și turiști adunați sâmbătă, 4 august, pe platforma din fața renumitei clădiri, a fost o promisiune respectată. La fel și concertul susținut de Orchestra Simfonică București, Ambasadorul Cultural al României peste hotare, care, alături de invitații săi – Vlad Miriță, George Ionuț Vărban, Andrei Lazăr și pianistul Răzvan Dragnea, Jezebel – au oferit spectatorilor o seară imposibil de uitat. 
Amfitrioana serii a fost celebra Maia Morgenstern, care a interpretat, cu un dramatism și o teatralitate extrem de impresionante, Testamentul Reginei Maria și a transmis mesajul organizatorilor: necesitatea unei poziții ferme în ceea privește minunatul Cazino, dată fiind starea dramatică de degradare în care se află.


Agnes Toma, celebrul designer stabilit peste hotare, a venit în România, la Constanța, special pentru acest eveniment, împreună cu senzaționala sa colecție creată în spiritul Reginei Maria, această personalitate icon, care a făcut cunoscut brandul iei și al portului popular românesc în lume cu aproape un secol înainte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6125 secunde