Mihai Daraban onorează promoția economiștilor șaguniști

217
Mihai Daraban onorează promoția economiștilor șaguniști - mihaidaraban-1463317292.jpg

Articole recomandate

Astăzi, la ora 12, Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța organizează primul curs festiv din acest an, pentru studenți și masteranzi din anii terminali care sărbătoresc astfel finalizarea studiilor. Promoția 2016 a Facultății de Științe Economice va primi numele personalității invitate să susțină cursul festiv.

Tradiția ca o personalitate marcantă să susțină cursul festiv de încheiere a studiilor pentru promoția de absolvenți care urmează să poarte numele ilustrului invitat, a fost inaugurată de instituția academică șagunistă în anul 2004, fiecare facultate invitând specialiști de mare notorietate din domeniul de activitate specific profilului acesteia. Precedentele promoții de absolvenți ai Universității "Andrei Șaguna" poartă cu mândrie numele dăruite de prestigioase personalități precum Constantin Bălăceanu - Stolnici, Nicolae Văcăroiu, Mugur Isărescu, Liviu Maior, Ecaterina Andronescu, Theodor Stolojan, Daniel Dăianu, Teodor Meleșcanu, ÎPS Laurențiu Streza, Emil Hurezeanu ș.a.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța este cel care va onora promoția economiștilor.

La numai 48 de ani, Mihai Daraban și-a construit o carieră de invidiat și un profil ce reflectă ferventa lui activitate în viața publică din municipiul Constanța, cu naturale extensii la nivel național și internațional, care au determinat și accederea, în 2014, la poziția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României.

Este perceput ca un profesionist cu o viziune complexă asupra mediului economic, cu o mare putere de muncă și fără rezerve în a-și declara intențiile și opiniile.

A câștigat încrederea mediului de afaceri constănțean, fiind ales, în 2002, președinte al CCINA, poziție în care a fost reconfirmat de curând, prin vot. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.494 secunde