„Mica sirenă” destramă vraja caracatiţei-vrăjitoare

314
„Mica sirenă” destramă vraja caracatiţei-vrăjitoare - micasirena2-1616942010.jpg

Articole de la același autor

„Mica sirenă” revine pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 11.00. Din păcate, spectacolul recomandat micuţilor cu vârsta de peste trei ani poate fi vizionată doar online, pe pagina de Facebook a instituției. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia, de Eugenia Tărăşescu-Jianu, iar coregrafia de Sergiu Ionuţ Anghel. Muzica poartă semnătura lui Alexandru Berehoi.

Din distribuţie fac parte: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Graţian Prisacariu, Tiberiu Roşu.

Fascinanta poveste a „Micii Sirene” prinde viaţă pe scena teatrului din vechea cetate a Tomisului, ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă. Ea îşi doreşte din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană şi pe Prinţ, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni când corabia lui este înghiţită de valuri. Alături de sirena inimoasă, îi veţi regăsi pe regele mării, pe surioarele Micii Sirene, dar şi pe ţestoasa înţeleaptă care o ajută să scape de meduzele buclucaşe, cât şi pe micul crab ce o sfătuieşte întotdeauna de bine pe micuţa sirenă.

Curajoasa sirenuţă o va înfrunta pe caracatiţa vrăjitoare, care îi răpeşte vocea minunată, dar vrea şi inima prinţului pentru a trăi pe uscat. Din fericire, la final vraja se destramă, caracatiţa-vrăjitoare este învinsă, iar Mica Sirenă şi Prinţul se căsătoresc şi astfel, ambiţioasa sirenă va trăi pe pământ la palat, alături de prinţul ei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4036 secunde