€ 4.7538
£ 5.5344
$ 4.2013

Mai multe ştiri online:

METODOLOGIA ADMITERII LA LICEU, MODIFICATĂ. "Nu mai dorim să alergăm părinții!"

Ştire online publicată Miercuri, 05 Iulie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat, azi, că pentru anul școlar viitor intenționează să modifice metodologia de admitere în clasa a IX-a, astfel încât părinții să nu mai alerge sute de kilometri, ci "să alerge hârtiile"."În epoca internetului, părinții vin de la sute de kilometri că să înscrie copiii la un liceu din Capitală. Este un lucru inuman. Trebuie să regândim metodologia de admitere că sa nu mai alerge părintele, ci să alerge hârtia", a precizat ministrul.

El a mai spus că nu știe la acest moment ce variantă va fi aleasă pentru înscrierea copiilor la liceu - online sau scanare. "Vom vedea care variantă va fi mai operațională - online sau scanare. Cert este că nu mai dorim să alergăm părinții, așa cum se întâmplă de ani de zile, la Școala Sfinții Voievozi din București", a explicat ministrul.

În fiecare an, absolvenții de clasa a VIII-a din provincie care vor să se înscrie la liceele din București stau la cozi ore în șir, în număr mare, la Școala Sfinții Voievoizi din Capitală pentru a își depune dosarele pentru admiterea la liceu, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.889 secunde