Meryl Streep ne spune care sunt "Secretele Pentagonului"

163
Meryl Streep ne spune care sunt

Articole de la același autor

Cinema Cityplex Tomis își așteaptă spectatorii la noi filme de excepție. Week-end-ul acesta, constănțenii pot opta pentru pelicula "Necunoscuții: Prădători în noapte", cu Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellomy. Timp de 85 de minute, spectatorii vor putea vedea cum vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, dar găsește întregul complex abandonat.

Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.

"Cod roșu de jaf" îi aduce în atenția cinefililor pe Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, care se vor confrunta pe coasta Alabamei cu două forțe ale naturii: un uragan de categoria cinci și dolarul american...

"Secretele Pentagonului", în regia lui Steven Spielberg, îi are drept protagoniști pe Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk. Acesta este un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul. În afară de aceste filme, constănțenii vor mai putea viziona multe alte pelicule. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4938 secunde