Mega-surpriză la Târgul de carte Gaudeamus

243
Mega-surpriză la Târgul de carte Gaudeamus - megasurpriza-1439476659.jpg

Articole de la același autor

Regional Air Services oferă anul acesta Marele Premiu al Târgului Gaudeamus Litoral, care a debutat ieri pe faleza din fața studioului Radio Vacanța din Mamaia și va ține până pe 17 august.

Premiul constă într-un zbor de agrement cu avionul Diamond DA 20 Katana, la Aeroportul Internațional Tuzla. Câștigătorul va urca în avionul în dublă comandă alături de un pilot-instructor, care îl va introduce în fantastica lume a aviației. În urma zborului, acesta va primi și diploma "Iubitor de carte, iubitor de zbor".

GAUDEAMUS Litoral reprezintă ultima etapă a Caravanei GAUDEAMUS 2015, după edițiile de la Craiova, Cluj-Napoca și Oradea, și este evenimentul cu numărul 88 în seria Târgurilor GAUDEAMUS, inițiate și organizate de Radio România, începând cu anul 1994.

Și în acest an, Târgul GAUDEAMUS Litoral își propune să promoveze lectura ca modalitate de reconectare cu sine. Desprins de agitația cotidiană, cititorul modern (re)găsește în vacanță unul din tot mai rarele prilejuri de a se dedica lecturii. Amuzante sau incomode, spumoase sau melancolice, incitante sau revelatoare, titlurile oferite de expozanții Târgului GAUDEAMUS Litoral își caută cititori în rândul vizitatorilor de toate vârstele.

Programul de vizitare este zilnic până la ora 23.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4014 secunde