€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Medicii de la Mrini Eye Hospital, în vizită la elevii de la Școala „Spectrum”

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Elevii de la Școala „Spectrum” au avut ocazia, la începutul acestei săptămâni, de a sta de vorbă cu specialiștii Mrini Eye Hospital și de a afla cum pot să își protejeze ochii. 


Dr. Fildis Mrini, medic specialist oftalmolog, și dr. Relu Anghele, medic specialist oftalmolog, au răspuns afirmativ invitației Școlii Gimnaziale „Spectrum” de a susține o lecție deschisă elevilor instituției de învățământ. Cei doi medici au predat, de această dată, lecția de prim-ajutor oftalmologic elevilor din clasele primare. Evenimentul a reunit peste 150 de copii, care au avut ocazia să descopere prin intermediul jocului și al ghicitorilor obiectele care, folosite cu neatenție, pot pune în pericol vederea. 


Lecția de prim ajutor oftalmologic a cuprins informații simple, transmise într-un limbaj accesibil elevilor și într-un mod cât se poate de atractiv. Micuții au aflat care sunt măsurile de prim ajutor în situații ce pot avea ca urmări afectarea vederii și prin intermediul jocului și-au putut testa vederea pentru culori. 


Mai mult, copiii au fost angrenați într-o serie de jocuri interactive, simulând lipsa vederii. Au fost provocați să încerce să identifice anumite fructe, legați la ochi, folosindu-se de celelalte simțuri. 
La finalul acțiunii, elevii au primit din partea medicilor materiale informative și teste simple pentru vedere, pe format de hârtie, pe care le pot face și acasă. 


Aceasta este cea de-a doua acțiune în domeniul învățământului medical de prevenție pe care le desfășoară reprezentanții Mrini Eye Hospital. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9262 secunde