Masă caldă pentru nevoiași oferită de Arhiepiscopie

191
1

Articole recomandate

Sâmbătă, 10 decembrie, ÎPS Teodosie va fi prezent în parohia "Schimbarea la față și Sf. Ioan Rusul" din Ovidiu, binecuvântând o serie de activități cu caracter filantropic. Astfel, la ora 11, se va oferi o masă caldă pentru 40 de persoane nevoiașe din parohie și vor fi binecuvântate 20 de pachete cu alimente destinate persoanelor imobilizate pe caz de boală. Apoi, la centrul de copii Casa "Viață nouă" din Ovidiu se va binecuvânta mâncarea pe care o primesc cei 20 de copii. La ora 12.30, la Centrul de îngrijire și asistență din Poarta Albă, parohia va oferi o masă caldă celor 140 de persoane vârstnice. 


Duminică, 11 decembrie, începând cu ora 9, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica "Sfântul Ierarh Spiridon" din cartierul constănțean Inel II, lăcaș de cult care-și va serba ocrotitorul, Sf. Spiridon, pe 12 decembrie. 


Tot duminică, de la ora 16, ierarhul va oficia slujba Vecerniei la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța.


Comentează știrea

Gigi
11 decembrie 2016
La puscarie !

Spagoveanul si Tanasescul sunt in campanie electorala ca de obicei in ziua votului ... In loc sa voteze la Poarta Alba , dupa gratii nemernicii . Hai sictir !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert caritabil  de Crăciun
Pagina a fost generata in 0.3979 secunde