Marș impresionant la Cumpăna, în memoria victimelor de la Clubul COLECTIV

228
2
Marș impresionant la Cumpăna, în memoria victimelor de la Clubul COLECTIV - cumpanan-1446478313.jpg

Articole de la același autor

Peste 500 de elevi ai Liceului "Nicolae Dumitrescu", însoțiți de cadre didactice, de directorii Daniela Cristea și Ionela Baciu și de viceprimarul Florin Neagu, au organizat astăzi, 2 noiembrie 2015, în cea de-a treia zi de doliu național, un marș în memoria victimelor care au pierit în tragicul accident din clubul bucureștean COLECTIV. Toți cei prezenți au aprins câte o lumânare la Sfânta Troiță de la intrarea în localitate în memoria celor dispăruți și s-au rugat pentru cei bolnavi, aflați în spitalele bucureștene.


La inițiativa primarului Mariana Gâju și a viceprimarului Florin Neagu, dar și la solicitarea cumpănenilor, astăzi, 2 noiembrie, toți cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria tragicului accident din clubul bucureștean, vor putea face acest lucru la Sfânta Troiță de la intrarea în localitate. 


Acest marș a fost precedat de o simulare de incendiu, unde elevii au învățat de la inspectori din cadrul ISU Dobrogea și de la inspectori din cadrul compartimentului pentru situații de urgență din cadrul Primăriei Cumpăna, cum să se comporte în cazul în care sunt implicați în astfel de situații.


Mariana Gâju, prezentă la o reuniune a GAL Madonie, în Palermo, a ținut să mulțumească din suflet tuturor celor implicați în această manifestare: "Încă o dată, micii mei cumpăneni au dat dovadă de educație, compasiune și respect față de aproapele nostru. Le mulțumesc din suflet celor implicați în această acțiune, Dumnezeu să le dea sănătate și să îi ocrotească de cele rele. Odihnească-se în pace cei morți, iar celor bolnavi Dumnezeu să le dea sănătate și puterea de a trece peste această dramă", a declarat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.


Comentează știrea

eu
2 noiembrie 2015
Cumpana

Impresionant dar nu aveti nici o poza

Dr akon
2 noiembrie 2015
Micii cumpeneni

Micii cumpenei să ia BAC-ul mai degrabă,decât să se ocupe de miting-uri.Oricum acest marș A fost în onoarea Primarului,care "din Palermo s-a arătat surprins de spiritul de solidaritate al micilor cumpenei". Să trăiască primarul ales pe viață!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6475 secunde