Mark Wahlberg vă invită să vă aventurați într-o "misiune secretă"

371
Mark Wahlberg vă invită  să vă aventurați într-o

Articole de la același autor

Vreți să știți cum arată o "femeie în război"? Dacă sunteți curioși, puteți merge în acest weekend la Cinema Cityplex pentru a-i vedea pe Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada, Jörundur Ragnarsson într-un nou film de acțiune. Timp de 101 minute, Halla, o femeie în vârstă de peste 50 de ani, declară război deschis industriei aluminiului după ce constată cum exploatările metalului desfigurează Islanda. Situația se complică și se schimbă neașteptat când în viața ei apare un micuț orfan.

Pentru iubitorii genului thriller, acestora nu le rămâne nimic de făcut decât să vizioneze "Blestemul celor rămași", cu Bella Thorne, Dermot Mulroney, Richard Harmon. Pelicula o aduce în prim plan pe Ronnie Calder, o adolescentă de 16 ani, care își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din "cei rămași", un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Când un "rămas" necunoscut ei începe să o bântuie, pentru că acesta interfera cu lumea fizică în moduri despre care se credea că nu ar fi posibile, Ronnie caută ajutor la profesorul în care avea încredere, domnul Bittner. Explicația lui nu o mulțumește, însă, așa că apelează la colegul ei de clasă Kirk, un singuratic cu un trecut misterios, pentru a încerca să-și dea seama ce vrea acel "rămas" de la ea.

Un alt film care nu trebuie ratat este "Misiune secretă", în care Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich fac parte dintr-o echipă de paramilitari de elită, ce trebuie să transporte în siguranță un deținut străin extrem de important pe o distanță de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracție din sudul Asiei. Suspectul deține informații de risc major pentru siguranța mondială, care ar putea declanșa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea. Așadar, echipa de intervenție, supranumită "Overwatch", are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil și necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în fața atacurilor sistematice venite din partea autorităților locale și cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

Și "Vremuri grele la El Royale", cu Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny și Cynthia Erivo este o alternativă. Pe parcursul a 141 de minute, șapte necunoscuți, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopți lungi și complicate, fiecare își va avea șansa la izbăvire... sau totul se va duce de râpă. Ce se întâmplă mai departe, veți vedea dumneavoastră… 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6093 secunde