Marian Cojoc: "Candidez în continuare. Nu mă retrag pentru 10 voturi pierdute"

3708
25
Marian Cojoc:
În ciuda zvonurilor fals alarmiste, prof. univ. dr. Marian Cojoc a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber" că nu și-a retras candidatura pentru funcția de rector. "Ar fi absurd ca pentru cele 10 voturi pierdute la alegerile în Consiliul Facultății de Istorie și Științe Politice să mă retrag acum. Am înțeles că nu mă pot baza pe colegii mei. Dar trebuie să ținem cont că viitorul rector va fi ales de circa 900 de votanți".
De asemenea, a precizat că scandalul în care a fost implicată fosta soție, conf. univ. dr. Marioara Cojoc, l-a marcat "și din păcate probabil și peste cinci sau zece ani dacă se va întâmpla ceva voi fi asociat cu fosta doamnă Cojoc. Dar susțin în continuare cu tărie că elementele doveditoare pentru o asemenea funcție (cea de rector) sunt cele probate. Cei care mă cunosc să se gândească la ceea ce realmente am făcut. Dați-mi voie să spun că după 11 ani de funcții exercitate în această Universitate, cred că pot vorbi în cunoștință de cauză de fapte și nu vorbe, pentru care există dovezi concrete".

Comentează știrea

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
ziarist
26 ianuarie 2012
Alegeri in UOC

Treaba o vad asa:cadrele universitare din UOC sant satule de astfel de colegi si ii voi enumera-CIUPINA,BOSKOFF,ZAGAN,BREABAN,COJOC,PLOAE,MAMUT,CIUGUREANU,toate aceste persoane care conduc UOC de 20 de ani,nu au facut decat sa scada prestanta in tara a UNIVERSITATII OVIDIUS CONSTANTA,acesti profesori-doctori sau cum se mai intituleaza ei au distrus invatamantul universitar constantean. Dle. Cojoc,va rugam sa ne spune-ti mai concret de ce meritati sa fiti in cea mai inalta functie din invatamantul universitar constantean?va rugam sa ne enumerati absolut toate motivele pentru care candidati,chiar si dupa ce fosta sotie a facut ce a facut prin scandalul pe care l-a provocat in universitate? Nimeni si nimic nu va opri cadrele universitare din UOC sa va asocieze cu FOSTA DNA. COJOC atat timp cat veniti si plecati impreuna de la universitate,si atat timp cat i-ati transmis Dnei. Flaut sa paraseasca incinta universitatii dupa scandalul provocat de DNA. COJOC. Daca va considerati o persoana care sufera de pe urma FOSTEI SOTII si va victimizati mai tot timpul din cauza FOSTEI SOTII ar fi trebuit sa fiti impartial in acel scandal PROVOCAT DE FOSTA SOTIE si sa nu va duceti fuguta la campus ca sa O GONITI DIN INCINTA CAMPUSULUI DE DNA. FLAUT. Acest gest da dovada ca inca santeti impreuna sufleteste si totul in legatura cu divortul este doar de ochii lumii,si in aceste conditii cum va motivati sa candidati pentru functia de rector? Dle. Cojoc noi va dorim succes,cu toate ca ne indoim de aceste succes,dar o sa vedeti ca nimeni nu va vrea pe dumneavoastra cat si pe cei cu care ati fost la conducere in ultimii 10 ani,v-ati asociat in aceasta lupta pentru alegeri cu toti sacalii si tocmai din aceasta cauza TINERETUL DIN UNIVERSITATEA OVIDIUS NU VA VREA si cadrele universitare tinere din UOC sant in proportie de 60-70%. P.S.-TOCMAI DUMNEAVOASTRA VORBEATI DE POSTURA SI IMPOSTURA.

cojocul si iepurele
26 ianuarie 2012
fabula

Dintr-un iepure se poate face cojoc, dar din cojoc niciodata iepure. Deci...1-0 pentru iepuras.

coleg
26 ianuarie 2012
Cojoc

Mariane, nu inteleg de ce te incapatanezi sa candidezi? Toti suntem oripilati de ce ati facut, tu si Marioara. Circula zvonul ca te indeamna Ciupina si ca faci parte din echipa lui Girtu. V-ati unit toti de teama sa nu iasa Epure. Nu am nimic cu nimeni dar Epure este singurul care mai poate salva universitatea. De ce va opuneti? Voi vreti binele vostru, nu al multumii. sa va fie rusine!

un impartial
26 ianuarie 2012
Adevarul

Mult succes, Domnule Profesor Marian COJOC! Numai Dvs. puteti aseza universitatea acolo unde ii este locul, in cadrul elitei academice din Romania.

UOC
26 ianuarie 2012
Marian Cojoc

Vreau sa fiu prorector in continuare,sant o persoana capabila de orice si o sa va dau un exemplu:la inmormantarea profesorului Mandanopol m-am pronuntat ca daca cineva se duce la priveghi va avea de a face cu mine si va "zbura" din universitate,asta este stilul meu de ofiter activ in jandarmerie si vreau sa arat intregii lumi universitare constantene ca DL. MIHAI GIRTU partenerul meu in alegerile pentru functia de rector ca nu trebuie sa ia in seama ca A FOST CRESCUT DE PROF. MANDANOPOL SI INITIAT IN TAINELE FIZICII si daca ar auzi din mormant ceea ce face GIRTU MIHAI sigur il va pedepsi pe MIHAI GIRTU. Sant disperat sa nu se supere pe mine VICTOR CIUPINA care mi-a aratat drumul in viata si nu vreau sa pateasca ceva acum la onorabil varsta de 70 de ani.In schimb,in constiinta mea eu nu as fi fost de acord cu ceea ce face MIHAI GIRTU incheind un parteneriat cu mine impotriva moralitatii din punct de vedere al prof. Mandanopol. Trageti voi concluzia ce fel de om este MIHAI GIRTU.

Danny Rabbit
26 ianuarie 2012
Anunt Epure

Vreau sa anunt public decizia mea de retragere din cursa electorala pentru functia de rector. Am luat destula spaga am hartuit destule studente nu am scris nimic original in viata mea am facut destul trafic cu lucrari de licenta. Sunt un nesimtit si un mitocan notoriu. M-am privit in oglinda si nu mi-a placut ceea ce am vazut! Urez succes oricarui profesor care va fi rector. Sigur va fi mai bun decat mine!

Ritza Veveritza
26 ianuarie 2012
Lui Danny Rabbit

Poti sa spui orice mizerie despre candidatul Epure, dar ca ar hartui studentele, nu te crede nimeni

Epure
26 ianuarie 2012
Incapatanare

Ce dracului nu-ti vezi de tampita aia cu care traiesti (?!?) si nu mai candida ! O familie care s-a facut de ras ... Mai vreau sa o vad odata pe Marioara cu casca pe cap cum ii face felatie lui Mazare!!!

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Girtu
26 ianuarie 2012
ptr numarul 8

Asa Marioara,scrie,scrie si iar scrie in locul lui Epure,da-i tare inainte,nu te opri,scoate-ti in evidenta calitatile de jurnalist,ai avut de invatat de la Marian,dezinformarea este una din calitatile voastre de SEIKO. Stii cum se spune in general,barbatii secu isi iau neveste sifoane sau pe treaba.

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3553 secunde