Festivalul Național de Film Românesc

Mari actori ai filmului românesc, pe litoral

373

Articole recomandate

În primele trei zile de la deschi-dere, Festivalul Național de Film Românesc a atras un număr mare de cinefili, atât la proiecțiile din competiție, de la Cityplex (Tomis Mall), cât și la medalioanele comemorative de la scena Cazino din Mamaia, în care sunt evocați câțiva dintre actorii talentați care au dispărut definitiv de sub lumina reflectoarelor, artiști împătimiți ai rigorii și ai unui profesionalism autentic, precum Jean Constantin, Dina Cocea, Gheorghe Dinică, Marga Barbu, Ștefan Iordache și Lucia Mureșan.

Astă-seară, de la ora 22, la Scena Cazino Mamaia ("La fântâni"), este programat Medalionul comemorativ închinat memoriei actriței Marga Barbu, urmat de proiecția filmului "Misterele Bucureștilor", în regia lui Doru Năstase.

La Cityplex (în incinta Tomis Mall), de la ora 10.00 va fi proiectat filmul "Drumul păsărilor", regia Klara Trencsenyi, Vlad Naumescu, urmat, de la ora 11.10, de filmul "Kapitalism, rețeta noastră secretă", regia Alexandru Solomon. De la ora 12.40, în aceeași locație, cinefilii pot viziona filmul "Negustorul de amintiri", regia Ioan Cărmăzan, "Cavalerul adormit", regia Floruț Gruia, de la ora 16, filmul "Umilință", regia Cătălin Apostol, ora 17.40, filmul "Principii de viață", regia Constantin Popescu, ora 19.30, filmul "Poker", regia Sergiu Nicolaescu și de la ora 21.15, filmul "Eva", regia Adrian Popovici.

Duminică, 17 iulie, de la ora 19, la Pavilionul Expozițional Constanța, vor fi decernate premiile primei ediții a Festivalului Național de Film Românesc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8368 secunde