Mai multe ştiri online:

Manifestări festive la Colegiul de Arte "Regina Maria"

Ştire online publicată Marţi, 28 Noiembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Colegiul Național de Arte „Regina Maria” marchează, în această perioadă, 61 de ani de învățământ artistic neîntrerupt la Constanța. Cu această ocazie, astăzi, 28 noiembrie, ora 13.00, va avea loc, în sala „Sergiu Celibidache”, un spectacol festiv. Ca urmare, numeroși elevi vor evolua pe scena colegiului, prezentând momente artistice valoroase. 


Vor fi audiate lucrări din repertoriul compozitorilor W. A. Mozart, P. Constantinescu, M. Moszkowski, J.S. Bach, E. Grieg, G. Bizet, A. Piazola, G. Enescu, dar și momente coregrafice și de teatru. În plus, începând cu ora 14.30, în foaierul colegiului, va avea loc vernisajul expoziției pregătit de elevii secției de arte vizuale. 


„Ziua colegiului este așteptată cu nerăbdare de toți cei care își desfășoară activitatea în această instituție de prestigiu. De asemenea, acesta este un moment de bilanț și de încununare a rezultatelor obținute de talentații elevi, îndrumați de profesorii interesați de creșterea valorii Colegiului Național de Arte «Regina Maria»”, a declarat directorul adjunct al instituției, prof. Sorina Eftimi.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8636 secunde