"Maleficent" ajunge și la Centrul Multicultural "Jean Constantin"

200

Articole de la același autor

În acest weekend, sunteți invitați la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", la cea mai recentă producție "Disney"- "Maleficent: Suverana Răului", un film de aventuri fantastic, ce spune o nouă poveste, aprofundând relația dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi.


Regizorul Joachim Ronning, un mare fan al filmului, a fost atras mai ales de personalitatea complexă a răutăcioasei Maleficent. "Angelina Jolie a creat ceva cu totul unic prin acest film și personaj. A fost o mișcare foarte îndrăzneață a celor de la Disney să creeze un fel de antierou despre care era greu de spus dacă e mai degrabă rău sau mai degrabă bun", spune el.
Pentru regizor a fost esențialmente important ca filmul să fie spectaculos, dar și ca povestea să își tragă seva din profunzimea personajelor.


"La fiecare poveste mă preocupă miezul emoțional, inima poveștii. Unul dintre motivele pentru care primul film Maleficent a ajuns atât de popular a fost pentru că a ilustrat o călătorie emoțională foarte puternică, cu care publicul a putut rezona. În povestea aceasta Aurora pleacă de acasă, un moment pe care îl urăsc toți părinții și cam asta simte și Maleficent", explică regizorul.


În noua producție cinematografică "Maleficent", Aurora și Maleficent petrec destul de mult timp una departe de cealaltă, ceea ce le dă ocazia să descopere ce ar însemna viața fiecăreia pe cont propriu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5193 secunde