Mâine are loc prima repartizare a profesorilor, pe posturi

247
Mâine are loc prima repartizare a profesorilor, pe posturi - mainearelocprimarepartizare-1564437259.jpg

Articole de la același autor

Astăzi vor fi afișate rezultatele finale ale probei scrise la concursul național de ocupare a porturilor din învățământ. În județul Constanța, 79 din cei 581 de candidați au obținut note mai mici de 5 și nu mai au dreptul să predea anul școlar următor.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică pentru titularizare, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât la proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului. Însă, pentru angajarea pe perioadă determinată, adică pentru suplinire, este suficient ca un candidat să ia minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba proba practică sau inspecția specială.


Repartizarea candidaților este programată, miercuri, 31 iulie, pentru candidații cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice sau catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul județului în care au susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, indiferent de județul în care au susținut proba scrisă, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare. 


Apoi, pe 1 august, va avea loc ședința de repartizare a cadrelor didactice titulare rămase cu reducerea de activitate nesoluționată prin completarea normei didactice pe perioadă determinată sau nedeterminată, precum și a candidaților cu statut de cadre didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au obținut media de repartizare minimum 7, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7152 secunde