Mai multe ştiri online:

Maia Morgenstern, prezentă la Festivalul „Miturile Cetății“

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” continuă, astăzi, 24 iunie, cu o sumedenie de spectacole, care mai de care mai interesant. Prima reprezentație a zilei va fi pusă în scenă de actorii Teatrului „Țăndărică”. Ei vă invită de la ora 11.00, la sediul Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, la spectacolul „Păcală”, în regia lui Cristian Pepino. 
Cu această ocazie, Păcală va fi pus în situații diverse, comice, se luptă cu reprezentanții societății civile, încercând să-i pedepsească conform justiției populare. În cele din urmă, sfârșește prin a fi el însuși păcălit. De data aceasta, însă, spectacolul, pus în cheie parodică, este plin de haz, antrenant și aduce în prim-plan lumea satului românesc. La final, copiii învață să nu se lase păcăliți, dar și primii pași ai unei hore românești. Mai târziu, de la ora 19.00, sunteți așteptați tot la „Căluțul de Mare”, un alt spectacol bun, „Pescărușii”.


În timp ce pe scena teatrului de copii se va juca această piesă, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” veți putea afla care este „Jocul regilor” și să vă întâlniți cu îndrăgita actriță Maia Morgenstern.


Seara se încheie cu prestația actorilor de la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, care prezintă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății”, spectacolul „Carmen”, după Prosper Mérimée, în regia lui Suren Shahverdyan. Acesta se va juca pe scena din Piața „Ovidiu, începând cu ora 21.00. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9694 secunde