€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Mai sunt câteva zile pentru înscrierea la concursul de directori

Ştire online publicată Marţi, 04 Iulie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Patru zile mai au la dispoziție cadrele didactice pentru a se înscrie la concursul pentru directori de unități de învățământ în județul Constanța. 


Potrivit calendarului organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, joi, pe 6 iulie, este ultima zi pentru înscrierea candidaților și verificarea dosarelor.


Ulterior, pe 7 iulie, Inspectoratul Școlar Județean va afișa rezultatele verificării dosarelor de înscriere. Între 10 și 12 iulie vor fi completate dosarele de înscriere cu documentele obligatorii, iar pe 13 iulie va fi făcută publică lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de înscriere și participare la concurs. Proba scrisă este programată pe 17 iulie.


În județul Constanța, sunt scoase la concurs 143 de posturi, din care 91 pentru director plin și 52 pentru director adjunct. Cele mai multe disponibile sunt în mediul rural, în 18 unități fiind vacante ambele posturi. 


Se caută directori pentru 22 de grădinițe, 63 pentru școli gimnaziale, cinci pentru colegii, 29 pentru licee, unul pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, unul pentru Clubul Sportiv Școlar nr. 1 Constanța și unul pentru Seminarul Teologic Ortodox Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7456 secunde