"Lupta" pe posturile din învățământul constănțean, la faza împărțelii

524

Articole de la același autor

În urma afișării rezultatelor finale ale probei scrise din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, după soluționarea contestațiilor 12 candidați respinși inițial au promovat concursul.

Din consultarea rezultatelor finale, pe tranșe de note, a rezultat că șapte candidați au obținut note peste 7, ceea ce le permite să aspire la un post titularizabil, alte cinci persoane obținând note peste 5.

Candidații, care au obținut minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, vor fi repartizați pe cele 165 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în perioada 27-28 iulie.

Luni, 27 iulie, ședința publică va avea loc la Liceul Teoretic "Ovidius". Participă numai candidații care au susținut ambele probe în județul Constanța.

Marți, 28 iulie, ședința publică va avea loc la sediul ISJ Constanța, începând cu ora 9, la care participă numai candidații care au susținut inspecția specială/proba practică în județul Constanța și proba scrisă în alt județ.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații cu cel puțin nota 5 (cinci), atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului vor fi repartizați pe cele 1.390 de posturi complete și incomplete. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3139 secunde